RackMountMonitor nedir?



Raf montajlı monitör, normalde herhangi bir video kaynağından bir video görüntüsü görüntülemek için kullanılabilmesine rağmen, endüstriyel bir bilgisayarla normal olarak kullanılan sağlam bir ekrandır. Raf içinde monitörü monte raf ekipman rafları ifade eder. kredi kartı başvurusu WorldEkipman rafları, tanımlanan standart genişliklerde endüstride çok yaygındır, en yaygın olan 19 inç (48,26 cm) genişliğindedir.
Ekipman rafı, düzenli aralıklı deliklere sahip iki dikey çubuk çeliktir. Bir raf montajı monitörü gibi ekipmanın, ekipmanın içinden çıkan iki flanş ya da kulakları vardır ve bunlar raftaki deliklere karşılık gelen deliklere sahiptir. Bu, raf montaj monitörü gibi ekipmanın ekipman rafına güvenli ve kolay bir şekilde vidalanmasını sağlar. Ekipman rafının amacı, bir uygulamada kullanılan tüm cihazları tutmak için uygun bir yer sağlamaktır. Örneğin, bir fabrika zemin ayarında bir bilgisayara ihtiyaç duyuluyorsa, hem raf montaj monitörünü hem de bilgisayarı tutmak için bir ekipman rafı kullanılabilir.
Raf montajlı monitör, bu makaleyi evinizde veya ofis bilgisayarınızda okuyabileceğiniz şeylere çok benzer bir teknoloji kullanır. Aynı amaca hizmet eder: bilgisayar tarafından oluşturulan video görüntüsünün görüntülenmesi. Bir raf montajı monitörü, masanızdaki teknolojiden farklıdır, ancak çok daha sağlam bir şekilde paketlenmiştir. Tipik olarak bir ekipman rafına monte edilmesini sağlayan bir çelik veya alüminyum çerçeveye monte edilir.
Bununla birlikte, bazı durumlarda, ambalajın raf montaj monitörünü bazı aşırı durumlarda sıvılara, toza veya havaya maruz kalmasından korumak için daha kapsamlı olması gerekir. Tüm bu detaylar, en yaygın olanları Ulusal Elektrik Üreticileri Birliği (NEMA) tarafından belirlenen endüstri standartlarını takip etme eğilimindedir. Örneğin, 19 inçlik raf montajlı bir NEMA 4 muhafazasında raf montajlı monitör için bir fiyat teklifi talep edecekseniz, raf montajlıcepten kredi kartı başvurusu monitör üreticisi tam olarak ne istediğinizi bilir.
Raf montajlı bir monitöre sık sık eklenen, ancak masaüstü monitörünüzde olması muhtemel olmayan bir özellik, dokunmaya duyarlı bir ekrandır. Bu, kullanıcının ekrana dokunarak bilgisayar programı ile etkileşime girmesine izin verir ve bazı durumlarda bir giriş aygıtı olarak bir tuş takımı veya klavye ihtiyacını ortadan kaldırır. Raf montaj monitörleri artık her yerde kullanılıyor ve neredeyse en az bir taneyle karşılaştınız. Video oyunları, raf montajlı monitörleri kullanır ve bu belki de teknolojiye en çok maruz kalmanızdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EVDO Nedir?

Geocoding nedir?

Ters Coğrafi Kodlama Nedir?