Yalnız Silahlı Teori nedir?



LoneGunmanTheory , mevcut kanıtların gözden geçirilmesinden sonra Warren Komisyonu tarafından varılan John F. Kennedy suikastının resmi açıklamasıdır . faizsiz kredi veren bankalarBu teoriye göre, 1963 suikastı , “duygusal olarak rahatsız” olarak kabul edilen tek bir silahlı adam olan Lee HarveyOswald'ıiçeriyordu . Bu teori, Kennedy suikastının etrafını saran bir komplodan şüphelenen insanlar tarafından sorguya çekildi.
Warren Komisyonu'nun sonuçlarına göre, LoneGunman üç mermi ateşledi. Biri kaçırdı, bir başkası da Başkan Kennedy'nin boynunu vurarak, Vali John Connally'ın vücuduna girdi. Üçüncü mermi kafatasına nüfuz ederek ölümcül bir kafa yarasına neden oldu. Bu sonuç, tanık ifadesine ve olay yerinden kurtarılan mermi ve fragmanların da dahil olduğu adli kanıtların analizine dayanarak geldi.
Komplo teorisyenleri LoneGunman teorisinin pek çok yönüne meydan okumuştur. Hem Başkan hem de Valiyi vurmayı başarmış olan büyülü “tek mermi”, mevcut bilgilerin her iki erkeği vurmak için gerekli olan yörüngenin fiziksel olarak imkansız olabileceğini öne sürdüğü iddiasıyla sorgulandı. Diğer teorisyenler, Lee HarveyOswald'ın tüm mermileri Texas SchoolbookDepostoryBuilding'deki belirtilen pozisyonundan kovamayacağını savunarak suikastta birden fazla silahlı kişinin yer alması gerektiğini söyledi. Bazı insanlar ayrıca Başkanın vücudundaki yaraların Warren Komisyonunun sonuçlarıyla tutarsız olduğuna inanırlar.
Komplo teorisyenlerinin gözünde, Yalnız Silahlı Kuvvetler teorisinin onu mantıklı kılan bazı önemli tutarsızlıkları vardır. Davadaki tanık ifadesi oldukça çeşitlidir ve bazı durumlarda çelişkilidir, bir komplo olabilir ve örtbas edebileceği yönündeki önerilere dahakredisiz borç para fazla itibar kazandırır. Hakkında teoriler her türlü gerçekten öldürüldü John F. Kennedy bandied edilmiş ve bazı insanlar Warren Komisyonu sonuçları ile açıkça memnun olduğu gerçeğine rağmen, faili meçhul 'bir suikast davranın.
Çoğunlukla tartışmalı ve kamuya açık ceza davalarında olduğu gibi, JFK suikastının tüm kanıtları uyuşmuyor. Şahitler, özellikle olay arttıktan sonraki sürenin uzunluğu gibi kafa karışıklığına uğrayabilir ve belki de ifadelerde çatışmalar olması şaşırtıcı değildir. 1960'lardaki adli tıp teknikleri de istenecek bir şey bıraktı, bu da adli kanıtların güvenilirliğine güvenmeyi zorlaştırdı. Kennedy suikastı olayları ulusun dikkatini perçinledi, bu da olayın zamanında hayatta bile olmayan insanlar arasında bile, dava ile uzun süreli hayranlık uyandırabilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EVDO Nedir?

Geocoding nedir?

Ters Coğrafi Kodlama Nedir?