MultiSwitchHub nedir?



Bugün piyasada bulunan birçok Evrensel Seri Veri Yolu (USB) cihazı ve evdeki ve ofisteki birden fazla bilgisayarla, bu cihazları paylaşmanın en yaygın yolu Yerel Alan Ağı (LAN) kurmaktır. En yeni alternatif kablo geçişi yapmak ya da cihazları bilgisayarların arasında ileri geri sürüklemekti. Bir USB MultiSwitchhub bir LAN gerektirmez ve bir makineden diğerine taşıma araçlarının işkur doğum parasızorluğunu ortadan kaldırır.
İlk USB MultiSwitch merkezi, 2006 yazında chipmaker SMSC tarafından üretilen mağazalara basacak . USB MultiSwitch merkezi, bir ağ anahtarına dahili olarak yapılandırılmış birden fazla USB bağlantı noktasının bir “çubuğu” dır . MultiSwitchhub'ında bulunan ağ mimarisi, iki LANsız ana bilgisayarın aynı anda birden fazla USB cihazını paylaşmasına izin verir.
Bir USB MultiSwitch merkezi, her bir ana bilgisayardan veri akışını algılayabilir ve uygun verileri ana bilgisayara göndererek ayırt edici bir şekilde yanıtları yanıtlayabilir. Örneğin, bir dizüstü bilgisayar ve masaüstü bir LAN'a gerek duymadan göbeğe bağlı bir taşınabilir USB sabit sürücüye aynı anda erişebilir . Gerekli ağ, kullanıcıya hub'ın kendisinde şeffaf olarak gerçekleştirilir.
MultiSwitchhub'ı kullanılarak paylaşılabilen diğer cihazlar arasında dijital kameralar, kameralar, yazıcılar, hafıza çubukları, flash kart okuyucuları, tarayıcılar, DVD oynatıcılar ve daha fazlası yer alır. USB bağlantı noktasında çalışan neredeyse her şey, ana bilgisayar için tam olarak erişilebilir olması için MultiSwitchhub'ınabağlanabilir . Bilgisayarlara ek olarak, MultiSwitch merkezi ayrıca USB arabirimiyle donatılmış TV'lerle de çalışır. Bu nedenle harika bir multimedya veya oyun aracı olabilir.
Tanıtım amaçlı USB 2524 MultiSwitchhub'ında, iki ana bilgisayar için iki adet üst akış bağlantı noktası ve dört adede kadar USB aygıtı için dört adet alt bağlantı noktası bulunur. Bağlantı noktası başına saniyede 12 megabite kadar SMSC liste hızlarından bildirilen özellikler. USB MultiSwitch bağlantı noktası USB 2.0 standardıyla uyumludur ve sadece işkur kredi başvurusuUSB 2.0 sürücüsünün çalışması gerekir. Ana bilgisayarlar, cihazı standart, anahtarsız bir USB hub olarak algılar. Başarılı olursa, bu hatlar boyunca daha fazla ürün, SMSC ve diğer üreticilerinden kuşkusuz takip edecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EVDO Nedir?

Geocoding nedir?

Ters Coğrafi Kodlama Nedir?