Mp4'üAVI'ye Nasıl Dönüştürürüm?



Eğer dönüştürmek istiyorsanız Mp4 için AVI dosyalarını o zaman genellikle böyle bir dönüşümü gerçekleştirmek için tasarlanmış bir program kullanmanız gerekecektir. Medya oynatma programlarının çoğu bu tür dönüştürme işlemlerini yürütecek şekilde tasarlanmamıştır; bu nedenle, bu iki biçimi özel olarak ele alan bir dönüştürücü program bulmanız gerekecektir. Bu tür bir program bulduğunuzda, ücretsiz bir lisans ücreti veya kullanım ücretiişkur doğum parası alabilirseniz, dosyalarınızı uygun gördüğünüz şekilde dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, kullanılan kodek ve çözünürlük gibi MP4'üAVI'ye dönüştürdüğünüzde dosyanızın belirli yönlerini de kontrol edebilirsiniz.
Mp4'üAVI'ya dönüştürmek için, genellikle çevrimiçi olarak bulunabilen veya bir sabit diskte satın alınabilen bir dönüştürücü program bulmanız gerekecektir. Mp4 ve AVI, ses ve video verisi olan dosya türleridir. Medya dosyalarının dosya dönüşümü, dosya düzenleyicileri ve dönüştürücüler olarak tasarlanan programlar aracılığıyla gerçekleştirilir, ancak tüm programlar tüm dosya türlerine ve tüm dosya türlerine dönüşemez. Özellikle Mp4'üAVI'ye dönüştüren bir program aramalısınız. Bu tür programlar genellikle diğer dosya türlerini de dönüştürebilir.
Seçtiğiniz programa bağlı olarak, programı Mp4'üAVI'ya dönüştürmek için ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz ya da bir ücret ödemeniz gerekebilir. Bazı programlar deneme bazında da kullanılabilir ve ücretsiz bir deneme olarak kullanılırken, yalnızca birkaç dosyayı çözünürlük boyutunda veya filigranın yerleştirilmesi gibi dönüştürülmüş dosyaya ücretsiz veya yer kısıtlamaları için dönüştürebilir. Uygun bir programa sahip olduktan sonra Mp4'üAVI'ya kolayca dönüştürebilirsiniz; ancak çoğu program bir Mp4 dosyasını açmanızı veya almanızı gerektirir, daha sonra bunu bir AVI dosyası olarak dönüştürmeyi veya dışa aktarmayı seçmelisiniz.
Mp4'üAVI'ye dönüştürebilen bir program da genellikle size bir dizi başka seçenek ve kontrol sağlar. Dönüştürme işlemini gerçekleştirirken kullanacağınız program ve aygıtları etkileyebilecek, dönüştürme işlemini gerçekleştirirken kullandığınız işkur kredi başvurusukodekseçebileceksiniz . Bazı programlar, daha küçük dosyaları daha büyük bir dosyada birleştirerek veya daha büyük bir dosyayı birkaç küçük kısma bölerek dönüştürdüğünüz medya dosyalarını düzenlemenize de olanak tanır. Ayrıca, Mp4'üAVI'ya dönüştürdükten sonra bir dosyanın çözünürlük boyutunu ve en / boy oranını da kontrol edebilirsiniz, bu da AVI dosyalarının belirli en boy oranlarını düzgün olarak görüntüleyebildiği gibi avantajlı olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EVDO Nedir?

Geocoding nedir?

Ters Coğrafi Kodlama Nedir?