Java &Reg Nedir? Geliştirme Kiti



Java® programlama dili, programcıların yazılım uygulamaları oluşturmasına yardımcı olmak için tasarlanmış birkaç modülden oluşur. Java® geliştirme kiti (JDK), Java® programlarının oluşturulmasında kullanılan bir geliştirme modülleri paketidir.işkur doğum parası Bu kit veritabanı erişimi, kullanıcı ekranı arayüzleri, yazıcılar, tarayıcılar ve diğer programlama fonksiyonları için modüller içerir.
Java® geliştirme seti bir yazılım hata ayıklayıcısı aracı içerir. Bu, yazılımı kodlarken sorunları çözmek için geliştirme ekibi tarafından kullanılır. Bir hata ayıklama aracına sahip olmak, geliştiricilere, tamamlanmadan önce yeni uygulamayı simüle etme işlemine izin verdiği için değerli zaman tasarrufu sağlar.
Java® sanal makine de Java® geliştirme kitiyle dahildir. Bu sanal makine, Java® uygulamalarının bilgisayar donanımında çalışması için kullanılan programdır. Sanal makine, Java® kodu için bir yorumlayıcıdır ve bayt kodunu bilgisayar makine koduna dönüştürmekten sorumludur.
Java® geliştirme kiti, İnternet'ten Sun®'dan temin edilebilir. JDK için dokümantasyon da mevcuttur, ancak ek bir yükleme gerektirir . Bu belge JDK’da bulunan modüllerin nasıl kullanılacağını açıklamaktadır.
Geliştirme ekibinin, Java® geliştirme kitinin doğru sürümünü kullanmasını sağlamak önemlidir. İnternette birçok versiyon var. Bu JDK tipik olarak her altı ayda bir güncellenir, ancak şirketin doğru sürümü olmayabilir.
Java®, taşınabilir bilgisayarlarda ve yazılım aygıtlarında çalışan taşınabilir programlar oluşturmak için de kullanılabilir. Java® geliştirme kiti, el tipi uygulamalar oluşturmak için gerekli modülleri içerir. Bu, yazılımın daha küçük cihazlarla uyumlu olmasını sağlayan bir uygulama programlama arayüzü içerir.
İnternette JDK'nın nasıl kullanılacağıyla ilgili birçok eğitici var. Bu eğitimler, çoğu yazılım uygulaması için ayrıntılı talimatlar ve örnekler sağlar. işkur kredi başvurusuÖğreticiler, genellikle araçları güçlü bir şekilde anlayan Java® programcıları tarafından yazılır.
Sun®'dan temin edilebilecek dört tip Java® geliştirme kiti vardır. Bunlar standart JDK, kurumsal, mesajlaşma ve İnternet paketini içerir. Standart JDK, Java® uygulamaları için temel çerçeveyi sağlarken, ek paketler daha belirli uygulama türleri için tasarlanmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EVDO Nedir?

Ters Coğrafi Kodlama Nedir?

Geocoding nedir?