FLV'yiVCD'ye nasıl dönüştürürüm?



Adobe® Flash® Video Adobe® göre mevcut videonun sadece% 20'dir internette çok yaygın olduğu değil Flash® formatında, FLV içinde. Birçok video barındırma sitesi, Flash® videosunu standart olarak kullanmıştır ve sonuç olarak, insanlar genellikle Flash® video ile çalışır, bunları değiştirir ve dönüştürür. VCD (Video CD veya Video Compact Disc ), devlet desteğiyle iş kurmaMPEG- 1 codec'ini kullanarak yaygın olarak kullanılan bir tüm-dijital CD formatıdır . Bu nedenle, bir veya daha fazla FLV dosyasını diske yazdırmak isteyen kişiler genellikle FLV'yiVCD'ye dönüştürmek isterler.
Yapmanız gereken ilk şey, bir veya daha fazla FLV dosyası edinmektir. YouTube’da ve Yahoo’da bulunabilirler. Video® ve Google Video®. Daha sonra, FLV dosyalarını işleyen ve VCD formatına dışa aktarılan bir dönüştürücüye ihtiyacınız vardır . Bir örnek FLVsoft®'dur, ancak sadece MoyeaFLV'yi Video Converter Pro 2'ye yüklediyseniz. Birleştirilmiş Topluluk Codec Paketi (CCCP) ile RiverPast® Video Temizleyici başka bir seçenektir.
FLV'yiVCD'ye dönüştüren ve bir veya daha fazla FLV dosyası ekleyebilen yazılım uygulamasını açarak başlarsınız. Sabit sürücünüzdeki bir dosyaya gitmenizi ve bilgisayara açmanızı sağlayan bir "Dosya Ekle" komutu olması muhtemeldir. Aradığınız dosya türü olarak FLV'yi seçmeniz gerekebilir. Alternatif olarak, dosyaları dönüştürücü penceresine sürükleyip bırakabilirsiniz. Bu noktada, örneğin video kırpmanıza veya kırpmanıza ya da bir filigran eklemenize olanak tanıyan bazı düzenleme işlevleriniz olabilir.
Ardından, çıkış formatını seçeceksiniz. FLV'yiVCD'ye dönüştürmek için, kullandığı dosya uzantısı olan VCD ve / veya .DAT dosyasını arayın . Ayrıca “MPEG-1” referansını da görebilirsiniz. Ayrıca, PAL veya PAL / SECAM ve NTSC arasında bir seçim görebilirsiniz. Bunlar televizyon yayın standartlarının isimleridir.
Genel olarak, Kuzey Amerika ve Japonya için NTSC'yi seçmek, Avrupa için PAL / SECAM'i seçerken ve FLV'yiVCD'ye dönüştürdüğünüzde her devlet desteği hayvancılıkyerde güvenlidir. Standartlar farklı boyutlara ve kare oranlarına sahiptir. Bir sonraki adımın "Dönüştürme" olması muhtemeldir. İşiniz bittiğinde, dosyayı bir CD'ye yazabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EVDO Nedir?

Geocoding nedir?

Ters Coğrafi Kodlama Nedir?